News

Cristian Popescu Piedone a ajuns la 61 de ani – Mesajul său

Cristian Popescu Piedone a ajuns la 61 de ani – Mesajul său: Merg înainte și doar înainte pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, își aniversează, pe 15 februarie, ziua de naștere. Mesajul transmis cu ocazia împlinirii vârstei de 61 de ani.

Cristian Popescu Piedone a transmis familiei și cunoscuților un mesaj pe 15 februarie, ziua de naștere. Primarul Sectorului 5 se adresează familiei, dar și celor care îl cunosc, prieteni și celor care i-au fost prieteni. Edilul își transmite mesajul și cetățenilor care i-au fost alături în momentele dificile.

Ce spune în mesajul postat pe Facebook

Parafrazând un film din perioada comunistă, „Angela merge mai departe”, de ziua lui de naștere, Piedone anunță că merge înainte, nu mai departe. Piedone și-a însoțit mesajul de o fotografie în care apare cu soția, adică „jumătatea aleasă de Dumnezeu”.

„A bătut gongul de zi nouă… Născut în luna lupilor, pe 15 Făurar, merg înainte cu Dumnezeu în suflet și cu soarta mereu în umbră… Merg înainte… ca Dâmbovița fără ani în traistă, ca visurile risipite, ca pedepsele ispășite, ca vânturile de munte din copilăria mea moldavă… Merg înainte și doar înainte, ca tinerețea eternă pe care o port în inimă și-n pași, conștient că n-o mai pot atinge…”, și-a început mesajul primarul Piedone.

Mesajul său a făcut referire și la soție, la familie și la cei care i-au fost alături, dar și la cei care l-au abandonat când avea nevoie de ei. A vorbit despre cetățenii care, spune el, l-au ridicat atunci când a fost „în noroi”.

„Merg înainte pentru tine, Iulia, a mea jumătate aleasă de Dumnezeu! Merg înainte pentru familia care-mi este energie și hrană și muză și pavăză și… totul! Merg înainte pentru prietenii care se știu! Merg înainte și doar înainte… pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni… Merg înainte pentru toți oamenii care m-au ridicat și m-au scuturat de noroiul și de ura altor oameni”, a mai transmis Piedone, pe Facebook.

Edilul a evitat să-și dezvăluie vârsta, dar, pentru cei care nu sunt la curent, acesta împlinește, pe 15 februarie, 61 de ani.

„Merg înainte, cum mi-au șoptit ursitoarele, cândva, pe 15 Faurar! Cât împlinesc astăzi? Păi… prea puțin pentru un omuleț născut în luna lupilor…”, a continuat el.

https://www.facebook.com/Popescu.Piedone/posts/946480486834142?ref=embed_post

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *