Anchete

Șofer de 24 de ani, decedat după ce a intrat cu mașina într-o căruță pe DN 55A

Un şofer în vârstă de 24 de ani din judeţul Dolj a decedat, duminică seara, după ce a intrat cu maşina într-o căruţă în care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul de 24 de ani, din comuna Negoi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55 A, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se aflau un bărbat de 37 de ani, o femeie de 31 de ani şi doi minori cu vârste de 8 şi 15 ani, toţi din comuna Catane, autoturismul răsturnându-se în afara părţii carosabile, conform Agerpres.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 24 de ani a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii deÎn cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *