News

Duduianu a acuzat probleme cardiace la procesul ucigașului fratelui său. Răsturnare de situație în procesul morții interlopului Emi Pian,

Răsturnare de situație în procesul morții interlopului Emi Pian, în care au fost trimiși în judecată atât presupusul asasin, cât și rudele decedatului.

Dosarul morții interlopului Florin Mototolea, alias Emi Pian, continuă la Curtea de Apel  București, după ce toți inculpații au contestat decizia pe fond. Prima instanță a stabilit ca Richard Emanuel Gheorghe, tânărul care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian, să rămână 13 ani în spatele gratiilor. Frații interlopului, Vasile și Laurențiu Duduianu (Grațian și Ciprian Pian), au primit 6 ani și 10 luni, respectiv 6 ani și 8 luni de închisoare, în timp ce vărul acestora, Gheorghe Drăghici, a primit 3 ani și 3 luni de închisoare.

Probleme grave de sănătate pentru unul din frații Pian

După o judecată pe fond extrem de tensionată, în care avocații ”Duduienilor” au acuzat-o pe judecătorarea de la Tribunalul București că a refuzat să audieze toți inculpații, faza de apel se dovedește a fi una la fel de plină de evenimente.

Aflați sub control judiciar, frații Vasile și Laurențiu Duduianu au cerut insistent să fie audiați, astfel încât să-și expună punctul de vedere referitor la acuzațiile de tentativă de omor asupra agresorului fratelui lor. Cu toate acestea, în cadrul ședinței publice de la sfârșitul lunii februarie, avocatul lui Vasile Duduianu s-a văzut nevoit să ceară o amânare din cauza unor probleme grave de sănătate ale clientului său.

Avocatul lui Duduianu a cerut amânarea procesului pe motive medicale

”Apărătorul ales al apelantului-inculpat Duduianu V. înţelege să depună la dosar înscrisuri medicale care atestă imposibilitatea obiectivă de a se prezenta la acest termen de judecată. Totodată, arată că la termenul anterior a suferit un infarct, iar în urma unor complicaţii a fost internat la urgenţe majore.

Aşadar, faţă de poziţia procesuală a apelantului-inculpat în sensul în care şi-a manifestat intenţia de a da o declaraţie completă în faţa instanţei de apel, fapt care nu s-a petrecut în faţa primei instanţe, solicită acordarea unui termen de judecată.

Curtea pune în discuţia participanţilor solicitarea de amânare a cauzei formulată de către apărătorul ales al apelantului-inculpat Duduianu V. pentru imposibilitate de prezentare din motive medicale”, se arată în încheierea de ședință consultată de NEWS24AGD.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *