Cancan

Florin Salam a fost reţinut, după percheziţiile făcute de poliţişti la el acasă

Florin Salam a fost reţinut, astăzi, după percheziţiile făcute de poliţiştii din Bucureşti, la el acasă, dar şi în alte locaţii, în dosarul de înşelăciune în care este acuzat că a luat bani de la oameni, însă nu şi-a onorat angajamentele.

Florin Salam a fost adus, în această dimineaţă, cu mandat, la Secţia 2 Poliţie Bucureşti, după o serie de percheziţii desfăşurate de anchetatori, una dintre ele fiind chiar la manelist acasă.

El este acuzat, din nou, de înşelăciune, după ce trei persoane au depus reclamaţii împotriva sa, pentru că i-ar fi dat bani ca să cânte la evenimente, însă nu şi-a onorat angajamentele şi nici nu le-a returnat banii.

Astfel, în această dimineaţă, poliţiştii din Bucureşti au făcut trei percheziţii, una la Florin Salam acasă, şi două la apropiaţi ai acestuia, de asemenea, suspecţi în dosar.

După audierile de la Secţia 2, Florin Salam a aflat că va fi reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior va fi prezentat procurorului de caz, care va decide dacă îl va duce pe manelist în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Florin Salam, reţinut într-un dosar de înşelăciune. Ce spune Poliţia

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București,  într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de  12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și  21 februarie 2024.

Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit următoarea activitate infracțională:

– în cursul zilei de 21 iulie 2020,  în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o  petrecere. Ulterior, bănuitul nu și-a respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

– la data de 28 ianuarie 2023,  o altă persoană ar fi mers la locuința bărbatului, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000  de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, bărbatul nu s-ar fi prezentat și nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *