News

Tânără incoerentă, ridicată de pe șalupa Poliției Locale

O tânără drogată a fost găsită de autorități întinsă pe șalupa Poliției Locale Timișoara. Fata, vizibil incoerentă, a fost dusă direct la sediul poliției. Agenții se aflau în patrulare pe malul râului Bega, în momentul în care au găsit-o pe femeia în vârstă de 24 de ani întinsă pe șalupa Poliției Locale, precizează Realitatea.

Polițiștii au încercat să afle ce s-a întâmpla cu tânăra însă aceasta era complet incoerentă după ce consumase droguri. Tânăra a fost dusă la sediul poliției unde s-au găsit asupra sa un plic cu substanțe interzise.

Polițiștii locali aflați în această seară, în jurul orei 19.00, în acțiune de patrulare în parcurile de pe malurile Canalului Bega, au observat o tânără care era întinsă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane. Aceasta a fost dusă la sediul instituției în vederea identificării și întocmirii documentației întrucât asupra sa au fost găsite substanțe ce fac parte din categoria celor interzise. Tânăra are 24 de ani, este din județul Arad și este incoerentă. Cazul va fi transmis Biroului de Combatere a Criminalității din cadrul IPJ Timis in vederea continuării cercetărilor„, informează Poliția Locală Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *