News

Crimă în București: bărbat ucis în bătaie în fața Parcului Crângași. Un minor, printre suspecții agresiunii

O crimă a avut loc marți seara în București, în Sectorul 6. După un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost lovit de mai multe ori în zona capului de către doi tineri. Loviturile s-au dovedit a-i fi fatale.

Din primele informații, crima a avut loc pe Bulevardul Constructorilor, în fața Parcului Crângași. Victima a fost atacată de doi tineri, care l-au lovit în cap cu un par.

Echipajul SMURD, cu mai mulți medici, a venit la fața locului în scurt timp. Salvatorii au încercat să-l resusciteze zeci de minute pe bărbatul lovit, dar au fost nevoiți în final să constate decesul.

Se pare că bărbatul de 46 de ani ar fi fost lovit cu bâtele de doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 20 de ani. Cei doi, care inițial au fugit spre parc, au fost prinși. Ei au ajuns la secția de poliție.

Până în acest moment nu se știe motivul scandalului sau dacă atacatorii se cunoșteau cu victima. Trupul bărbatului ucis a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alți doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *