Politica

Vlad Popescu Piedone, câştigător la Sectorul 5: “Piedone” este o marcă populară creată de oameni; povestea trebuie să meargă mai departe

Rezultatele primului exit poll la Primăria Sectorului 5 au fost publicate duminică, 9 iunie, la ora 22:00, după ce urnele de vot au fost închise. Potrivit datelor de la exit-poll realizat de Curs Avantgarde, căștigătorul este:

Vlad Popescu Piedone – 39%

UPDATE: Prima declarație a fiului lui Cristian Piedone.

„Oameni buni, vă mulțumesc pentru încredere! “Piedone” este o marcă populară creată de oameni, crescută de oameni, protejată de oameni, strict pentru oameni! “Piedone” nu a fost și nu va fi niciodată în slujba intereselor politice! “Piedone” a fost, este și va fi umbrela și portavocea oamenilor buni, păcăliți de politicieni! “Piedone” înseamnă muncă pentru cetățean, respect pentru comunitate! Pot veni o sută de campanii electorale mizerabile și mincinoase ca aceasta! Pot arunca sute de minciuni și de neadevăruri în Piedone! Degeaba! “Piedone” nu trădează, “Piedone” nu cade! Astăzi, oamenii buni AU DECIS că povestea PIEDONE trebuie să meargă mai departe și să continue să facă imposibilul posibil! Lumina rămâne aprinsă!

Umbrele… rămân mereu umbre! Cu respect și cu recunoștință, Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5”, a scris el pe Facebook.

Vlad Popescu Piedone (PUSL) – 38%

Rezultate alegeri locale 2024. Exit poll ora 20:30 la Primăria sector 5 Bucureşti

Adrian Vigheciu (PSDPNL) – 20%

Alexandru Paul Dimitriu (Alianţa Dreapta Unită) – 20%

Lidia Vadim (AUR)– 9%

Marian Vanghelie (independent) – 5%

Din totalul de cetățeni cu drept de vot din sectorul 5 (241.808), au votat peste 100.000, adică aproximativ 42%. Cifra face parte din Rezultatele exit-poll Curs-Avantgarde

La Primăria Sectorului 5, din București, la alegerile locale 2024, au fost în total 10 candidați: Adrian-Nicolae Vigheciu (Alianța PSD-PNL), Lidia Vadim-Tudor (AUR), Savel-Adrian Albu (REPER), Alexandru-Paul Dimitriu (Alianța Dreapta Unită), Michael-Dan Ujeuca (Partidul Social Democrat Unit), Vlad-Piedone Popescu (PUSL), Constantin-Mirel State (PRM), Mario-Rafael Ilie (Partidul Mișcarea România Suverană), Ștefănel-Dan Marin (S.O.S. România), Marian-Daniel Vanghelie (candidat independent).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *