News

Copil decedat după ce s-a electrocutat. Era sportiv la Clubul de Canotaj din Orșova

Un sportiv în vârstă de doar 14 ani a murit după ce s-a electrocutat la clubul de canotaj din Orșova. Băiatul se juca de-a v-ați ascunselea cu câțiva colegi.

Unde s-a electrocutat adolescentul de 14 ani

Tânărul s-a electrocutat în camera tehnică de la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor (CNOPJ) din cadrul ​Complexului Sportiv Național Orșova, conform Știripesurse.

La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată cu privire la faptul că, la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat.

Băiatul s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

”La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliţia municipiului Orşova a fost sesizată cu privire la faptul că la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii orşoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor de 14 ani, în timp ce se juca împreună cu alţi colegi din cadrul complexului, acesta s-ar fi ascuns în camera tehnică a unităţii, pe un panou electric, fiind găsit decedat”, a transmis IPJ Mehedinţi, conform Digi24.

A fost întocmit dosar penal

La fața locului au ajuns polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor, de 14 ani ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În urma acestei tragedii, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *