News

Primele imagini cu adolescenta ucisă de iubitul ei într-un hotel din Capitală. Filmul dublei tragedii

Criminaliștii au refăcut filmul dublei tragedii în care un băiat de 24 de ani s-a sinucis imediat după ce și-a omorât iubita în vârstă de 17 ani, într-o cameră de hotel din București.

Surse din anchetă spun că cei doi tineri au ajuns inițial în camera de hotel din Sectorul 6, unde preț de câteva ore au stat de vorbă. Din primele informații cei doi s-au certat și fata ar fi vrut ca cei doi să se despartă. Spre seară, tânărul de 24 de ani a plecat la un magazin Carrefour din apropierea hotelului, de unde a cumpărat un cuțit.

Când s-a întors în camera de hotel, și-a înjunghiat de mai multe ori iubita, cu lovituri de cuțit, și a lăsat-o să zacă moartă pe pat. După ce a ucis-o pe fata de 17 ani, băiatul s-a omorât și el cu același cuțit, conform surselor citate.

UPDATE – Mama fetei ucise a povestit la Antena 3, joi, că tânăra a vrut să se despartă de băiatul care a omorât-o.

„Eu l-am văzut o singură dată, pe stradă, și în rest în poze pe telefonul ei. I-a spus că nu vrea să mai stea cu el. Ea avea deja pe altcineva, avea un prieten, și nu mai voia să stea cu el. El a aflat de acel prieten și i-a spart telefonul. A făcut screenshot pe telefonul lui, și i l-a spart pe al ei”, a declarat mama fetei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *