Cancan

Lidia Buble, condamnată definitiv în dosarul de dare de mită

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT Ploiești pentru că a mituit doi poliţişti de la Rutieră. Buble a încercat să scape de poliție, oferindu-le acestora o sumă de bani, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Vedeta a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, printr-o decizie a Tribunalului București care a rămas valabilă după ce instanța superioară a respins apelul procurorilor. Decizia Curții de Apel este definitivă.

Cântăreața ar fi încercat să dea mită polițistilor care au oprit-o în trafic și care au vrut s-o testeze cu aparatul etilotest. Faptele s-au petrecut în pandemie, în februarie 2021, iar vedeta nu avea la acel moment nici declarația pe propria răspundere care era necesară pentru deplasarea pe timpul nopții. Din actele dosarului rezultă că polițiștii de la Rutieră au dus-o cu autospeciala Poliției pe Lidia Buble pentru a scoate bani de la bancomat, deoarece nu avea cash să le dea mită.

Procurorii DIICOT au prins-o întâmplător pe Lidia Buble că i-a mituit pe doi poliţişti pe data de 15.02.2021, în timpul pandemiei, când a fost oprită în trafic în timp ce conducea după ce băuse un pahar de șampanie. Artista a avut ghinion. Ea și-a sunat un prieten să-i ceară sfatul, iar bărbatul respectiv avea telefonul interceptat, fiind cercetat într-un alt dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *