Cancan

Împăcare istorică între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf? ”Noi am făcut istorie în ţara aceasta”

Impresarul FIFA a mărturisit cum a revenit la sentimente mai bune cu Laurențiu Reghecampf, fostul său soț.

Anul trecut, Anamaria Prodan (50 ani) și Laurențiu Reghecampf (48 ani) au pus capăt unui mariaj de 15 ani. Însă, cei doi sunt legați de „Bebeto”, fiul comun care în vara acestui an va împlini 15 ani. De altfel, impresarul FIFA a anunțat că din septembrie, Reghecampf Jr. va pleca în SUA.

„’Bebeto’ pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la sentimente mai bune

În legătură cu această decizie a fost consultat și antrenorul lui Neftchi Baku. Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că relația cu fostul ei partener este grozavă în acest moment și că cei doi au depășit situația tensionată din pragul divorțului.

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Săptâmâna aceasta este importantă pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român are ocazia să câștige primul trofeu la Neftchi Baku. Va disputa finala Cupei Azerbaijanului contra lui Gabala, sâmbătă, pe 3 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *