Cancan

Tzancă Uraganu este în doliu!

Lovitură dură pentru familia manelistului Tzancă Uraganu. Artistul a anunțat în urmă cu puțin timp că nepotul său a încetat din viață.

Momente pline de durere pentru Tzancă Uraganu și familia acestuia. Manelistul a anunțat, pe contul său de Facebook, că nepotul său a murit. Artistul a transmis un mesaj dureros, alături de un videoclip cu micuțul care a plecat la cele sfinte.
„Dumnezeu să te odihnească copil frumos și bun!”, este mesajul transmis de Tzancă Uraganu pe rețelele sociale.

Ulterior, în secțiunea de comentarii, manelistul, Andrei Velcu pe numele său real, a dezvăluit de ce a murit nepotul său: „Un copil așa bun… a fost bolnav de cancer și în 7 luni a murit”, apoi a adăugat: „S-a dus cu o mică umflătură la umăr, la control, deja era stadiul 4”.

Sute de mesaje de condoleanțe au apărut la postarea manelistului.

În urmă cu doar câteva zile, cântărețul a anunțat că botezul fiului său de pe data de 14 mai să fie amânat, pentru că nepotul său se afla în stare gravă. În cele din urmă, din păcate, băiețelul s-a stins din viață.

„Cu durere în suflet vă anunț că botezul băiatului meu pe data de 14 mai s-ar putea mai mult ca sigur să fie amânat! Un nepoțel al nostru este într-o stare critică și Dumnezeu știe ce se mai poate întâmpla! Revin cu un live în această seară sau mâine”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *