Robert Negoiță a aprobat suspendarea directorului de la DGASPC Sector 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat vineri seară că a aprobat cererea de suspendare din funcție a directorului de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3. Cu această ocazie, edilul a condamnat evenimentele revoltătoare de la căminele de bătrâni din Voluntari.

Robert Negoiță, despre cazul azilelor: „Este revoltător și condamnabil ceea ce s-a întâmplat”

Primăria Sectorului 3, spune Robert Negoiță, susține demersurile organelor de anchetă cu toată deschiderea și transparența.

„Consider că este revoltător și condamnabil ceea ce s-a întâmplat în centrele private de găzduire și asistență care trebuiau să îi apere și protejeze pe cei mai vulnerabili dintre noi. Este inimaginabil că cineva se poate comporta cu atâta cruzime cu alte suflete și sper ca ancheta din acest caz să clarifice toate aspectele în discuție, iar cei vinovați să plătească.

Până la finalizarea anchetei și lămurirea situației, am aprobat azi cererea de suspendare din funcție a directorului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3.

Susținem cu toată deschiderea și transparența demersurile organelor de anchetă pe tot ceea ce privește activitatea DGASPC S3 și modul în care instituția și-a respectat îndatoririle”, a scris primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *