News

Traficanți de droguri, prinși după ce au vândut sute de pastile de ecstasy. Ce au găsit polițiștii la percheziții

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii DIICOT Hunedoara, au reținut ieri trei persoane pentru trafic de droguri de risc și mare risc. „Astfel, la data de 1 martie 2024, a fost dispusă reținerea a trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2023 – februarie 2024, acestea ar fi comercializat direct sau ar fi intermediat vânzarea de droguri de risc (canabis) și de mare risc (ecstasy) către consumatori din județele Hunedoara și Arad. În cursul zilei de 29 februarie 2024, doi dintre cercetați au fost prinși în flagrant delict după ce au comercializat 500 de comprimate XTC (ecstasy) cu 25 lei pentru o tabletă. În urma controlului efectuat asupra acestora, dar și în interiorul autoturismului în care se aflau, au fost găsite și ridicate cantități de canabis, cocaină, alte 20 de comprimate ecstasy, un grinder și sume de bani în lei”, a transmis IPJ Hunedoara. Anchetatorii au descoperit că suspecții ar fi cumpărat drogul de mare risc, în scopul revânzării, de la cel de al treilea cercetat în cauză, iar în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, în județul Cluj, au fost identificate și ridicate 14 borcane și recipiente din sticlă conținând canabis, ciuperci halucinogene și substanțe cristaline (3-CMC), comprimate MDMA, mai multe pungi, de diferite dimensiuni (parte vidate) conținând alte cantități de canabis, cocaină, comprimate, substanțe tip cristal, folii din material plastic, folosite pentru vidat, grindere, aparat de vidat la cald și dispozitiv metalic de presare, obiecte purtătoare de urme de materie vegetală și substanță, 13.700 de lei și 2.800 de euro, mai multe telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.
În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a cercetaților, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a cercetaților, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *