Politica

Cristian Popescu Piedone: „Eu, ULTIMUL DINOZAUR, voi încerca să normalizez ce nu s-a întâmplat în Bucureștiul ultimilor 30 de ani”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone (candidat PUSL la Primăria Capitalei) a votat dis de dimineață, alături de fiul său, Vlad Popescu Piedone.

„Având în vedere procesul greoi cu siguranță nu se va închide urna la ora 22. Plus că oamenii o să migreze de la mare și de la munte și o să vină pe ultima sută de m.

Cel care a pierdut va face dezastru în administrație, iar cel care a câștigat va face o normalitate. Vorbim de funcționari publici. Toți suntem oameni, simpatizanți a unor partide, persoane.

Primarul general şi predarea ştafetei la sectorul 5 lui Vlad Popescu Piedone se va face între orele 20.00 şi 22.00. Cine va avea responsabilitatea unui exerciţiul democratic la vot va lăsa secţia să funcţioneze până la orele 24.00, şi mă refer la reprezentanţii politici în secţiile de vot

Sunt și o să fiu precurosul viitoarei generații. O primărie nu se lasă moștenire, ci se câștigă muncind. Vlad Popescu Piedone va demonstra că este mai ambițios ca mine.

Vlad Piedone este mai ambițios ca mine și reprezintă viitorul. Noi, eu, ultimul dinozaur, voi încerca să normalizez ce nu a fost în Bucureștiul ulimilor 30 de ani”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *