News

Tragedie în Capitală! Un motociclist de 21 de ani și-a dat ultima suflare pe asfalt, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier

Judecătoria Sectorului 6 a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a șoferului în vârstă de 52 de ani care s-a urcat băut şi drogat la volan şi a accidentat mortal un motociclist, joi seara, în Drumul Taberei .
Accidentul s-a produs pe 12 octombrie, în jurul orei 22:25, când șoferul în vârstă de 52 de ani nu a acordat prioritate la intersecția cu Drumul Taberei unui tânăr motociclist. Acesta a intrat în plin în autoturism și a murit la locul impactului.
„Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, au transmis polițiștii bucureșteni.
Șoferul a fost apoi reţinut şi prezentat în instanţă, iar un judecător a decis vineri seara arestarea lui pentru 30 de zile. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă și dacă va fi găsit vinovat, va ajunge la închisoare, conform legii Anastasia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *